/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

/VIDEO/ PDM și-a lansat pe site-ul partidului o rubrică în care sunt prezentați candidații formațiunii la alegerile parlamentare

missing
01 februarie 2019, ora 14:34

Partidul Democrat din Moldova (PDM) și-a lansat o rubrică pe pagina web a formațiunii, cu informații despre candidații democrați la alegerile parlamentare, atât pe circumscripția națională, cât și pe cele uninominale.

Potrivit vicepreședintelui PDM Vladimir Cebotari, în această categorie, Candidat.md, alegătorii vor putea găsi informații despre candidați, angajamentele acestora din campania electorală, manifestul partidului și harta circumscripțiilor uninominale.

„Sperăm ca acest instrument să fie unul util, practic pentru colegii noștri și pentru toți cetățenii Republicii Moldova și că o să le facă exercițiul lor electoral mai ușor”, a spus Vladimir Cebotari.

De asemenea, vicepreședintele PDM a spus că în decurs de o săptămână, de când a fost lansată caravana democraților prin regiuni, aceștia au avut peste o sută de întâlniri directe cu cetățenii.

Partidul Democrat are 52 de candidați pe circumscripția națională și 51 de candidați pe circumscripțiile uninominale. Lista completă a candidaților PDM la aceste alegeri o puteți consulta și pe Alegeri.tv8.md.

Vezi și:

/VIDEO/ După ce ne-a închis ușa în nas, PDM îi reproșează echipei TV8 că nu vine la briefingurile de presă ale partidului

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram