Partidul Democrat din Moldova (PDM) și-a lansat o rubrică pe pagina web a formațiunii, cu informații despre candidații democrați la alegerile parlamentare, atât pe circumscripția națională, cât și pe cele uninominale.

Potrivit vicepreședintelui PDM Vladimir Cebotari, în această categorie, Candidat.md, alegătorii vor putea găsi informații despre candidați, angajamentele acestora din campania electorală, manifestul partidului și harta circumscripțiilor uninominale.

„Sperăm ca acest instrument să fie unul util, practic pentru colegii noștri și pentru toți cetățenii Republicii Moldova și că o să le facă exercițiul lor electoral mai ușor”, a spus Vladimir Cebotari.

De asemenea, vicepreședintele PDM a spus că în decurs de o săptămână, de când a fost lansată caravana democraților prin regiuni, aceștia au avut peste o sută de întâlniri directe cu cetățenii.

Partidul Democrat are 52 de candidați pe circumscripția națională și 51 de candidați pe circumscripțiile uninominale. Lista completă a candidaților PDM la aceste alegeri o puteți consulta și pe Alegeri.tv8.md.

Vezi și:

/VIDEO/ După ce ne-a închis ușa în nas, PDM îi reproșează echipei TV8 că nu vine la briefingurile de presă ale partidului

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!