Renato Usatîi a fost reales în funcția de președinte al Partidului Politic „Partidul Nostru” în cadrul celui de-al VI-lea Congres al formațiunii, care are loc astăzi la Bălți. Într-o intervenție live la congres, liderul reales a menționat că la sfârșitul săptămânii viitoare ar putea să revină în Republica Moldova.

În discursul său, Renato Usatîi a menționat că partidul pe care îl conduce, în pofida tuturor „loviturilor” de care a avut parte, a ocupat un loc important în viața politică din țară. De asemenea, președintele formațiunii spune că de săptămâna viitoare se va implica activ în campania electorală și și-a îndemnat colegii să facă același lucru.

Menționăm că anterior Renato Usatîi a anunțat că va reveni în țară până la alegerile parlamentare.

Acum aproape doi ani, Renato Usatîi a plecat în Federația Rusă după ce organele de drept de la noi i-au intentat un dosar penal pentru tentativă de omor, acuzații respinse de fostul edil al orașului Bălți.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!