/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Renato Usatîi a fost reales în funcția de președinte al Partidului Politic „Partidul Nostru”

02 februarie 2019, ora 14:07

Renato Usatîi a fost reales în funcția de președinte al Partidului Politic „Partidul Nostru” în cadrul celui de-al VI-lea Congres al formațiunii, care are loc astăzi la Bălți. Într-o intervenție live la congres, liderul reales a menționat că la sfârșitul săptămânii viitoare ar putea să revină în Republica Moldova.

În discursul său, Renato Usatîi a menționat că partidul pe care îl conduce, în pofida tuturor „loviturilor” de care a avut parte, a ocupat un loc important în viața politică din țară. De asemenea, președintele formațiunii spune că de săptămâna viitoare se va implica activ în campania electorală și și-a îndemnat colegii să facă același lucru.

Menționăm că anterior Renato Usatîi a anunțat că va reveni în țară până la alegerile parlamentare.

Acum aproape doi ani, Renato Usatîi a plecat în Federația Rusă după ce organele de drept de la noi i-au intentat un dosar penal pentru tentativă de omor, acuzații respinse de fostul edil al orașului Bălți.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram