/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

PL și-a modificat lista candidaților pe circumscripții. Cine dintre concurenți nu se regăsesc în listă

missing
04 februarie 2019, ora 10:24

Partidul Liberal din Moldova (PL) și-a modificat lista candidaților pe circumscripții pentru alegerile parlamentare, care vor avea loc la data de 24 februarie 2019.

Dacă inițial pe listă erau 27 de candidați, acum lista conține doar 20 de concurenți. Șapte dintre aceștia care ne se regăsesc în listă sunt: Șura Mihail, Ermurachi Nicolae, Rățoi Oleg, Tabunscic Victor, Diaconu Dinu, Marchici Vasile.

Potrivit purtătoarei de cuvânt a PL, „Motivul pentru care șapte candidați nu se mai regăsesc în listă ar fi din motive personale. De asemenea, unii nu au fost înregistrați pentru că semnăturile au fost prea puține”.

Partidul Liberal și-au anunțat și candidații în circumscripția națională.

Pentru informații suplimentare despre fiecare candidat puteți accesa site-ul Alegeri.tv8.md.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram