Angajații Procuraturii Generale (PG) analizează declarațiile făcute ieri, în cadrul unei conferințe de presă, de Ilan Șor, președintele Partidului Politic ȘOR (PP ȘOR), cu referire la președintele țării Igor Dodon; în care primul spune că i-ar fi făcut diverse favoruri șefului statului, iar cel din urmă l-ar șantaja.

„Vom acționa conform prevederilor legale, analizăm informațiile și ne vom expune la momentul potrivit”, este răspunsul reprezentanților PG, la solicitarea TV8 de a comenta declarațiile făcute de Ilan Șor.

Ieri, Ilan Șor a declarat că Igor Dodon i-ar amenința membrii familiei, mai exact soția și fiul, cu dosare penale, intentate la comandă pe teritoriul Federației Ruse. Totodată, acesta i-a amintit șefului statului că anterior acesta s-ar fi plimbat cu avionul personal al lui Șor și s-ar fi folosit de mai multe bunuri, inclusiv imobile de ale sale, din Rusia.

Reprezentanții Președinției au comunicat ulterior aceste declarații în modul următor: „unii candidați la alegerile parlamentare încearcă să atragă Președintele și instituția prezidențială în polemici politice cu temei fictiv”.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!