Alte panouri electorale din teritoriu au fost vandalizate. De această dată, este vorba despre panourile pentru promovarea referendumului consultativ din 24 februarie, instalate de reprezentanții Partidului Democrat din Moldova (PDM).

Din imaginile postate pe rețelele de socializare pe pagina Organizației Teritoriale PDM Hîncești, au fost deteriorate două panouri electorale, instalate pe strada Chișinăului din orașul Hîncești. Tot din imagini se vede că făptașii au aruncat cu ouă și cartofi.

„Condamnăm cu fermitate vandalizarea panourilor electorale ale PDM din Municipiul Hîncești, de pe strada Chișinău. Partidul Democrat a cerut în repetate rânduri tuturor partidelor să ducă o campanie electorală corectă şi civilizată, într-o atmosferă de calm şi de respectare a legii. Din păcate, opoziția refuză în continuare. În momentul de față, poliția investighează cazul și vinovații vor fi trași la răspundere. Totodată, vom atenționa și observatorii naționali și internaționali despre aceste acte de agresiune”, se menționează într-un mesaj postat de reprezentanții PDM de la Hîncești.

Reprezentanții serviciului de presă al Inspectoratului de Poliție Hîncești nu au fost de găsit la telefon pentru a ne oferi mai multe detalii.

Anterior, a fost vandalizat și un panou electoral al candidatului ACUM DA PAS din circumscripția Ungheni, Octavian Țîcu.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!