/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Un angajat al Trupelor de Carabinieri ar fi propus unui băiat minor să-i presteze servicii sexuale

missing
05 februarie 2019, ora 18:22

Procuratura Generală a declarat pentru TV8 că în legătură cu acest caz a fost inițiată o cauză penală pe faptul ademenirii minorului în scopuri sexuale. Conform legii, o asemenea infracțiune se pedepsește cu închisoare de la 2 la 6 ani.

Am încercat să obținem o reacție și de la Departamentul Trupelor de Carabinieri. Purtătorul de cuvânt a declarat pentru TV8 că nu poate să ofere informații, dar a precizat că angajatul vizat se află, cităm, „la dispoziția comandantului suprem”.

Potrivit unor surse din sistem, incidentul ar fi avut loc pe 1 februarie. Suspectul i-ar fi propus adolescentului un job part-time, după care l-ar fi ademenit într-o pădure din apropiere. Bărbatul a fost reținut, dar mai apoi a fost eliberat, fiind cercetat în libertate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram