Un comandant adjunct al Trupelor de Carabinieri este cercetat penal pentru că ar fi cerut unui adolescent să întrețină relații sexuale. Drept răsplată, i-ar fi promis 50 de euro.

Procuratura Generală a declarat pentru TV8 că în legătură cu acest caz a fost inițiată o cauză penală pe faptul ademenirii minorului în scopuri sexuale. Conform legii, o asemenea infracțiune se pedepsește cu închisoare de la 2 la 6 ani.

Am încercat să obținem o reacție și de la Departamentul Trupelor de Carabinieri. Purtătorul de cuvânt a declarat pentru TV8 că nu poate să ofere informații, dar a precizat că angajatul vizat se află, cităm, „la dispoziția comandantului suprem”.

Potrivit unor surse din sistem, incidentul ar fi avut loc pe 1 februarie. Suspectul i-ar fi propus adolescentului un job part-time, după care l-ar fi ademenit într-o pădure din apropiere. Bărbatul a fost reținut, dar mai apoi a fost eliberat, fiind cercetat în libertate.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!