Autocarul de lux în care democrații călătoresc prin țară pentru a-și face campanie electorală… s-a stricat. Așa că au fost nevoiți să urce la bordul unui autobuz obișnuit și, respectiv, au renunțat și la scaunele din piele care le oferea un confort în plus, în timpul călătoriilor. Astăzi, echipa PDM a ajuns în raioanele Rezina și Șoldănesti.

Astăzi, democrații au fost nevoiți să călătorească prin țară fără autobuzul lor obișnuit de campanie.

Dragi colegi, am un anunț. Noi ca și echipă …”, Andrian Candu.

Din video-ul postat astăzi de Andrian Candu se vede că lipsesc scaunele încăpătoare de piele neagră, iar autobuzul pare învechit.

Avem grijă de fiecare membru din echipă.

Ajunși la destinație, Candu a explicat de ce s-a schimbat mijlocul de transport.

Dacă vă uitați așa puțin mai la dreapta, este un alt autobuz. Autobuzul cu care noi de obicei circulăm are unele defecte tehnice și noi a trebuit să schimbăm autobuzul. Dar am ajuns la Șoldănești, așa că, eventual, cei care aveau rea intenție, n-au reușit să ne strice planurile noastre”, Andrian Candu, candidat PDM pe lista națională.

După ce în presă s-a scris că autobuzul de campanie al democraților este unul de lux, în comparație cu transportul public existent la noi, tot Candu a ținut anterior să demonstreze că nu este chiar așa. L-a luat la întrebări pe șoferul autocarului.

– Vi se pare un lux ultra-modern, ultra-luxos?
– Mai sunt, mai luxoase. Dar îi tot lux. Eu nu i-aș spune chiar de lux, Condițiile sunt cele care sunt pentru un pasager, n-aș spune că este ceva deosebit
”, Andrian Candu, candidat PDM pe lista națională.

Astăzi, în cadrul caravanei electorale, democrații s-au aflat în raioanele Rezina și Șoldănești. PDM are 52 de candidați pe circumscripția națională și 51 de candidați pe circumscripțiile uninominale.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!