/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Un candidat din partea PSRM, care a donat partidului jumătate din venitul său, spune cum trăiește cu trei mii de lei pe lună

05 februarie 2019, ora 12:51

Oleg Lipskii, candidatul socialist la alegerile parlamentare din 2019, pe circumscripția nr. 23, Chișinău, spune că reușește să se întrețină cu un venit te 3 750 de lei pe lună, pentru că nu are ambiții mari. Declarația a fost făcută ieri, în cadrul dezbaterilor electorale „Alege Liber”, de la TV8. 

Lipskii a donat Partidului Socialiștilor (PSRM) 90 de mii de lei, la alegerile parlamentare din 2014, și peste 75 de mii de lei, la alegerile prezidențiale din 2016, sumă care, potrivit declarației de venit a candidatului, reprezintă circa jumătate din venitul acestuia pentru anul 2016.

„Spuneți-mi, vă rog, cum reușiți să trăiți cu 3750 de lei pe lună?”, l-a întrebat moderatoarea dezbaterilor de la TV8, Mariana Rață.

„Eu reușesc să trăiesc fiindcă nu am ambiții mari, în primul rând. În al doilea rând, eu trebuie să ajut partidul care mă ajută pe mine, asta e normal”, a spus Oleg Lipskii, în cadrul dezbaterilor de la TV8.

Puteți urmări dezbaterile electorale la TV8, de luni până vineri, începând cu ora 17:00. Astăzi, în platoul TV8 vor veni candidați de pe circumscripția 24, Chișinău, sectorul Botanica: Alexandr Bannicov, candidat PDM; Vasile Bolea, candidat PSRM; Serghei Burgudji, candidat PP Șor; Grigore Colun, candidat ACUM; Artur Croitor, candidat independent.

Mai multe detalii despre listele PSRM la alegerile din februarie găsiți pe Alegeri.tv8.md.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram