Socialistul Alexandru Odintov își propune ca între Botanică și Ciocana să fie construit un pod uriaș, care să lege cele două sectoare. Pentru ca inițiativa să să devină realitate, este necesar ca deciziile privind modernizarea Capitalei să fie luate în Parlament și nu la primărie.

Candidatul PSRM pe circumscripția 25 – Chișinău susține că între cele două sectoare ale Chișinăului este preconizat să fie construit un viaduct, care va facilita traficul rutier.

Locuitorii sectorului Botanica, nu toți cunosc, dar strada Cuza Vodă trebuie să fie prelungită. De la strada Sarmizegetusa trebuie să fie construit un nou viaduct care să treacă peste calea ferată și să ajungă până la strada Mircea cel Bătrân. Dacă vom realiza acest proiect, atunci circulația spre sectorul Râșcani și Ciocana va fi foarte liniștită, evitând zona gării și centrul orașului. Anume atunci în apropierea gării nu vor mai fi ambuteiaje”, Alexandr Odințov, candidat PSRM pe circumscripția nr. 25 – Chișinău.

Iar ca propunerea sa să devină realitate, candidatul intenționează să ceară modificarea legislației privind dezvoltarea Chișinăului.

Să modificăm legislația astfel încât Planul General al municipiului trebuie să fie aprobat la nivel de Parlament și de Guvern. Noi vom invita specialiști care ne vor ajuta să realizăm Planul General al Municipiului și pentru aprobare de către Parlament”, Alexandr Odințov, candidat PSRM pe circumscripția nr. 25 – Chișinău.

Candidatul socialiștilor va apărea în buletinul de vot sub numărul 2. În afară de Alexandr Odințov, pe circumscripția numărul 25 – Chișinău mai candidează și democratul Victor Mândru, din partea Blocului Electoral ACUM a fost înregistrată Inga Grigoriu, iar din partea Partidului Șor candidează Dumitru Chitoroagă.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!