/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Deputații revin mâine în ședință plenară, prima, din sesiunea de primăvară. Ce subiecte au pe ordinea de zi

06 februarie 2019, ora 13:33

Deputații din actualul Legislativ se întrunesc în ședință publică. Prima ședință a Parlamentului din sesiunea de primăvară a fost programată pentru ziua de mâine, 7 februarie. 

Ședința plenară va începe la ora 11:00, iar pe ordinea de zi sunt zece proiecte, printre care: numirea lui Marian Lupu în caliate de președintelui la Curtea de Conturi, numirea în funcție a doi directori ai Consiliului de administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică; numirea în funcția de consilier pentru soluționarea contestațiilor – director general al Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor.

De asemenea, parlamentarii vor discuta și despre proiectul legii cu privire la acordarea suportului unic beneficiarilor de pensii și alocații sociale de stat și proiectul legii pentru modificarea Legii nr.315/2016 privind prestațiile sociale pentru copii (art.4, 5).

Totodată, deputații vor discuta și un proiect cu referire la efectuarea unui audit public a proiectului de asistență tehnică privind reconstrucția clădirii Președinției Republicii Moldova.

Aceasta poate fi și ultima ședință a Parlamentului din actuala componență a Legislativului, în contextul în care în prezent campania electorală este în plină desfășurare. Acest lucru a fost enunțat anterior de președintele Parlamentului, Andrian Candu.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram