/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Mai multe rute de maxi-taxi, verificate de către poliție. Ce au depistat oamenii legii

missing
06 februarie 2019, ora 11:49

În perioada 4-5 februarie mai multe rute de maxi-taxi au fost verificate de către polițiști. Astfel, au fost depistate încălcări precum: transportarea persoanelor al căror număr depăşeşte cifră de locuri prevăzute, nu au eliberat biletele călătorilor cât și starea tehnică a vehiculelor. 

În urma verificărilor, au fost documentate 19 contravenții și întocmite procese verbale cu privire la contravenţie în baza:

-art. 204 alin. (7) ,, Călătoria fără bilet de călătorie’’;

-art. 228 alin. (2),, Încălcarea regulilor de exploatare a vehiculelor’’;

– art.240 alin. (1),, Nerespectarea indicatoarelor de semnalizare  rutieră şi de acordare a priorităţii de trecere,  a altor reguli de  circulaţie rutieră ‘’.

Cod Contravenţional, cu aplicarea sancţiunii principale este sub formă de amendă de 205 unităţi convenţionale, echivalent a 10 250 lei.

De asemenea, au fost abordate probleme precum, oprirea pentru îmbarcare/debarcare înafara stațiilor semnalizate, cauzele căderii pasagerilor și traumarea acestora, pornirea de pe loc cu ușile deschise, interzicerea fumatului și convorbirile telefonice în timpul conducerii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram