Președintele Parlamentului și candidat din partea Partidului Democrat din Moldova (PDM) pe lista națională, Andrian Candu, îi oferă sfaturi „prietenești” contracandidatului să din partea blocului ACUM DA PAS Andrei Năstase. Într-o înregistrare video, postată pe pagina sa de Facebook, Andrian Candu, îl sfătuiește pe Andrei Năstase să nu-și atace concurenții din politică și să asculte de locuitorii țării.

„Dragă Andrei, politica la noi în țară trebuie să fie una curată. Noi vedem că voi ne atacați de fiecare dată, vorbiți despre persoane: criminalii, oligarhii, unul al doilea, al treilea; să-i alungăm din țară, să le tăiem gâtul, să-i spânzurăm și așa mai departe; acesta nu este un limbaj pe care-l așteaptă cetățenii din Republica Moldova și, cu siguranță, acesta nu este un limbaj pe care să se bazeze politica viitorului în această țară. Dacă consideri că, altfel trebuie politica, probabil ai greșit și trebuie să-ți cauți altă ocupație”, a declarat Candu, în video postat pe rețelele de socializare.

„Un sfat prietenește, ca și concurenți electorali, ascultă cetățenii, răspunde-le la întrebări. Nu ai întrebări, cere-ți scuze, spune-le că o să revii, dar nu-i ataca pe ei, fiindcă noi facem politică pentru ei, pentru oameni”, a mai spus  Candu.

Contactat de TV8 pentru a ne comenta declarațiile lui Andrian Candu, Andrei Năstase a spus că nu a văzut încă acest video și refuză să comenteze deocamdată. Acesta a menționat că va comenta, eventual, pe parcursul zilei.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!