/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Mesajul „prietenesc” al lui Candu către Năstase: „Dragă Andrei...”

missing
06 februarie 2019, ora 09:47

Președintele Parlamentului și candidat din partea Partidului Democrat din Moldova (PDM) pe lista națională, Andrian Candu, îi oferă sfaturi „prietenești” contracandidatului să din partea blocului ACUM DA PAS Andrei Năstase. Într-o înregistrare video, postată pe pagina sa de Facebook, Andrian Candu, îl sfătuiește pe Andrei Năstase să nu-și atace concurenții din politică și să asculte de locuitorii țării.

„Dragă Andrei, politica la noi în țară trebuie să fie una curată. Noi vedem că voi ne atacați de fiecare dată, vorbiți despre persoane: criminalii, oligarhii, unul al doilea, al treilea; să-i alungăm din țară, să le tăiem gâtul, să-i spânzurăm și așa mai departe; acesta nu este un limbaj pe care-l așteaptă cetățenii din Republica Moldova și, cu siguranță, acesta nu este un limbaj pe care să se bazeze politica viitorului în această țară. Dacă consideri că, altfel trebuie politica, probabil ai greșit și trebuie să-ți cauți altă ocupație”, a declarat Candu, în video postat pe rețelele de socializare.

„Un sfat prietenește, ca și concurenți electorali, ascultă cetățenii, răspunde-le la întrebări. Nu ai întrebări, cere-ți scuze, spune-le că o să revii, dar nu-i ataca pe ei, fiindcă noi facem politică pentru ei, pentru oameni”, a mai spus  Candu.

Contactat de TV8 pentru a ne comenta declarațiile lui Andrian Candu, Andrei Năstase a spus că nu a văzut încă acest video și refuză să comenteze deocamdată. Acesta a menționat că va comenta, eventual, pe parcursul zilei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram