Vlad Bilețchi, candidat din partea Partidului Liberal (PL) la alegerile parlamentare din acest an, are o mașină de model Honda Jazz, produsă în anul 2012, care, potrivit declarației lui de avere, l-a costat zece mii de lei, deși pe piață mașinile de acest model sunt vândute cu circa șapte mii de euro.

Întrebat de moderatoarea dezbaterilor „Alege Liber” de la TV8, Mariana Rață, cum a reușit să-și cumpere acest model de automobil cu circa cinci sute de euro, Vlad Bilețchi a spus: „Este prețul indicat în contractul de vânzare-cumpărare, este un preț negociabil între părți, legea nu interzice acest lucru. Este o posibilitate de a indica un preț mai mic în contractul de vânzare-cumpărare, care nu creează pagube nimănui”, a spus Bilețchi.

„Oricine poate verifica care este costul unei mașini. Nu am Bentley, Mercedes, BMW, în toată familia mea, bunei, părinți și eu, avem doar o singură mașină, una foarte modestă”, a mai spus candidatul PL.

Astăzi, în studioul dezbaterilor electorale de la TV8 au fost invitați candidații de pe circumscripția nr. 26, Chișinău: Dinari Cojocaru, PSRM; Cotelea Victor, PP Șor (care nu s-a prezentat); Mihai Stratulat, PDM; Vlad Bilețchi, PL; Valeriu Cerba, candidat independent; Iurie Renita, ACUM (care a trimis un reprezentant) și Anton Miron, PCRM.

Puteți urmări această rundă de dezbateri în întregime, în video de mai jos.

Mai multe informații despre alegerile parlamentare din acest, inclusiv listele candidaților, găsiți pe pagina Alegeri.tv8.md.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!