/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/DOC/ Decizia CECE Orhei privind contestația lui Munteanu prin care cere excluderea lui Șor pentru „pomeni electorale”

07 februarie 2019, ora 18:09

„Din păcate, Consiliul Electoral de Circumscripție Electorală Uninominală Orhei nr. 18 nu a văzut pungile cu cadouri deloc simbolice oferite alegătorilor, nici faptul că aceștia au fost aduși cu transport organizat și alte încălcări sesizate în materialul video anexat. CECEU a menționat doar faptul că Partidul ȘOR își desfășoara activitatea în cadrul Primăria Orașului Dondușeni pentru că a închiriat acolo un spațiu de 120 mp. În mod cert, vom contesta această hotărâre în instanța de judecată”, a scris Munteanu pe pagina sa de facebook.

Precizăm că în susținerea acuzațiilor sale, Munteanu a publicat imagini video în care se vede că mai mulți oameni ies din clădirea primăriei Orhei și au pachete cu însemnele partidului Șor. Atunci, purtătoarea de cuvânt a partidului, Alina Șargu, a spus că nu comentează acuzațiile aduse de Munteanu.

Precizăm că pe aceeași circumscripție pe lângă Valeriu Munteanu și Ilan Șor mai candidează: Svetlana Căpățână, Mihail Catraniuc, Vasile Costin, Dorin Zghibarța. Detalii despre concurenți găsiți pe alegeri.tv8.md.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram