Doi tineri din Chișinău, în vârstă de 16 și 24 de ani, sunt bănuiți de poliție că au jefuit o casă din sectorul Botanoica, la mijlocul lunii ianuarie.

„Suspecții au pătruns într-o casă din sectorul Botanica, prin deteriorarea lacătului, de unde au sustras un calculator, un sistem de supraveghere, un ferestrău „Metabo” , un burghiu electric „Makita”, o șurubelniță electrică și un aparat de sudat, astfel cauzându-i victimei un prejudiciu material considerabil în sumă de 33 250 lei”, informează Poliția capitalei.

Mai mult ,cei doi ar fi pătruns ulterior la parterul unui bloc locativ de unde au furat un cărucior pentru copii, care valorează aproape o mie de lei, apoi au fugit.

Bunurile furate au fost depistate apoi de către polițiști. Acestea au fost ridicate și urmează a fi restituite proprietarilor.

În cadrul audierilor aceștia și-au recunoscut vinovăția. Bănuiții sunt cercetat în stare de libertate pentru furt, infracțiune care prevede o pedeapsă cu amendă în mărime de la 32 000 lei la 67 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!