/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

„Spectacol politic ordinar al guvernării falimentare”. Socialiștii explică de ce nu s-au prezentat la ședința Parlamentului

07 februarie 2019, ora 12:43

Potrivit PSRM, cu două săptămâni înainte de alegeri, majoritatea parlamentară încearcă să adopte în grabă o serie de decizii și numiri în funcții, populiste.

„Toate legile, inclusiv cele cu caracter social, trebuie să treacă procedura de dezbateri în trei lecturi” susțin socialiștii afirmând că legile necesare țării și societății trebuie adoptate de noul parlament, care se va forma după alegerile din 24 februarie 2019.

În aceeași declarație, PSRM spune că este inacceptabilă numirea lui Marian Lupu în funcția de președinte al Curții de Conturilor. „Funcțiile înalte din stat nu trebuie să reprezinte un loc pentru angajarea oamenilor din anturajul lui Vlad Plahotniuc”, se spune în comunicat.

Precizăm că astăzi, 7 februarie, Parlamentul Republicii Moldova s-a întrunit în prima ședință plenară a sesiunii de primăvară 2019. Sesiune care este ultima a Parlamentului Republicii Moldova de legislatura a XX-a.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram