/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/ Alți traficanți de droguri, prinși la Chișinău! Vindeau narcotice în preajma instituțiilor de învățământ, cu câte 100 de lei doza

missing
07 februarie 2019, ora 10:16

Oamenii legii au deconspirat în Chișinău 11 membri ai unei presupuse grupări criminale, specializată în traficul de droguri de tip etnobotanice. Liderul presupușilor traficanți de droguri se află în penitenciar, de unde coordona toată activitatea criminală a „subalternilor”.

Gruparea a fost documentată timp de trei luni de zile.

Doi dintre membrii grupării se află în detenție, iar nouă erau în libertate. Ultimii au fost reținuți preventiv.

Potrivit procurorilor de la Procuratura pentru Combaterea Crimelor Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), presupușii traficanți de droguri le vindeau preponderent în apropierea instituțiilor de învățământ. O doză de circa 3 g era vândută cu o sută de lei.

În cadrul urmării penale au fost făcute peste zece achiziții de control și 15 percheziții acasă, în mașinile suspecților și în penitenciare.

Unii dintre bănuiți se ocupau de cumpărarea drogurilor, depozitarea și ambalarea lor, iar alții, le vindeau.

Oamenii legii nu au spus lângă ce instituții de învățământ stăteau traficanții de droguri, dar au menționat că este vorba despre colegii și licee din capitală.

Investigațiile pe acest caz continuă. Oamenii legii vor să ajungă pe urmele celor care produceau drogurile.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram