În următoarele trei zile meteorologii prognozează temperaturi confortabile pe timp de zi, cu maxime de până la +10 grade la amiază și fără precipitații, însă către mijlocul săptămânii viitoare, sunt posibile ninsori slabe în partea de nord și centru a țării. 

La noapte se va răci până la -4… -6 grade, iar mâine și sâmbătă ziua, maximele temperaturii aerului vor fi de până la +4… +6 grade Celsius.

Duminică noaptea, valorile termice ale aerului se vor menține la același nivel, iar ziua maximele temperaturii aerului vor fi de până la +8… +10 grade Celsius.

Precipitații slabe, sub formă de ploi, se așteaptă începând cu ziua de marți a săptămânii viitoare, în Nordul țării și în Centru. Miercuri, la Nord sunt posibile precipitații sub formă de lapoviță, iar joi, la Nord și în Centru sunt posibile ninsori slabe, iar la Sud e posibil să cadă lapoviță.

Urmăriți constant prognoza meteo, pentru a fi la curent cu toate actualizările meteorologilor de la Serviciul Hidrometeorologic de Stat.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!