Andrian Candu, președintele Parlamentului și candidat din partea Partidului Democrat (PD) la alegerile din acest an, a mers, în plină campanie electorală, să inspecteze lucrările de construcție a Arenei Chișinău. Acesta s-a echipat cu vestă, cască de protecție și microfon și l-a luat cu el și pe Chiril Gaburici, ministrul Economiei degrevat din funcție.

Pe șantier, Candu a făcut-o pe reporterul și la intervievat pe Gaburici și pe dirigintele de șantier, Vieru.

„După cum vedeți, lucrările sunt în toi. S-au făcut vreo 20 la sută din lucrări. În spatele nostru este o parte din arenă, dacă observați, se văd și tribunele puțin”, așa descrie șeful Legislativului atmosfera de pe șantier.

„La capitolul timp noi reușim. Se muncește mult. Muncim cu dedicație, ca să ne ținem de promisiuni, așa încât pe 14 octombrie 2019 să tăiem panglica Arenei Chișinău”, a spus Chiril Gaburici, și el candidat al PD la alegerile parlamentare.

Proiectul Arena Chișinău va costa bugetul de stat circa 43 de milioane de euro. Lucrările sunt făcute de o companie din Turcia.

Potrivit proiectului, Arena va avea o capacitate de bază de circa patru mii de locuri.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!