/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

/VIDEO/ Candu, cu microfonul, la Arena Chișinău, îl intervievează pe Gaburici și pe dirigintele de șantier

missing
08 februarie 2019, ora 15:08

Andrian Candu, președintele Parlamentului și candidat din partea Partidului Democrat (PD) la alegerile din acest an, a mers, în plină campanie electorală, să inspecteze lucrările de construcție a Arenei Chișinău. Acesta s-a echipat cu vestă, cască de protecție și microfon și l-a luat cu el și pe Chiril Gaburici, ministrul Economiei degrevat din funcție.

Pe șantier, Candu a făcut-o pe reporterul și la intervievat pe Gaburici și pe dirigintele de șantier, Vieru.

„După cum vedeți, lucrările sunt în toi. S-au făcut vreo 20 la sută din lucrări. În spatele nostru este o parte din arenă, dacă observați, se văd și tribunele puțin”, așa descrie șeful Legislativului atmosfera de pe șantier.

„La capitolul timp noi reușim. Se muncește mult. Muncim cu dedicație, ca să ne ținem de promisiuni, așa încât pe 14 octombrie 2019 să tăiem panglica Arenei Chișinău”, a spus Chiril Gaburici, și el candidat al PD la alegerile parlamentare.

Proiectul Arena Chișinău va costa bugetul de stat circa 43 de milioane de euro. Lucrările sunt făcute de o companie din Turcia.

Potrivit proiectului, Arena va avea o capacitate de bază de circa patru mii de locuri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram