Candidatul Partidului Socialiștilor (PSRM) pe circumscripția nr. 26, Chișinău, Dinari Cojocaru, a uitat, timp de o săptămână, de un credit de jumătate de milion de lei, care l-ar fi luat de la un offshore din Bahamas, potrivit unei investigații RISE Moldova. Acum o săptămână, la dezbaterile electorale de la PRO TV Chișinău, întrebat de moderatoare ce a făcut cu acei bani, Cojocaru a spus că i-a cheltuit pentru necesitățile familiei. Aseară însă, la dezbaterile de la TV8, candidatul socialist a afirmat că nu a existat niciun împrumut.

Pe 31 ianuarie 2019, la PRO TV Chișinău, Dinari Cojocaru a dat următoarea explicație: „Atunci când un stat nu poate permite cetățenilor săi de a-și lua un credit la un procent avantajos, ești impus de a te adresa în altă parte și a căuta alte căi de a supraviețui”, a spus candidatul.

Moderatoarea Lorena Bogza: „Ce ați făcut cu acești bani?”.

Dinari Cojocaru: „Am o familie destul de mare…”.

La dezbaterile de  aseară, 7 februarie 2019, de la TV8, Cojocaru a spus: „Este un dosar deschis împotriva celor care au scris acest articol, de la Rise, ei trebuie să achite și un prejudiciu material și scuze publice. Nu a existat niciun împrumut”.

Moderatoarea Mariana Rață: „Colegii Dvs. au confirmat pentru Rise Moldova că au împrumutat așa bani…”

Dinari Cojocaru: „Nu cunosc”.

Ieri, în studioul dezbaterilor electorale de la TV8 au fost invitați candidații de pe circumscripția nr. 26, Chișinău: Dinari Cojocaru, PSRM; Cotelea Victor, PP Șor (care nu s-a prezentat); Mihai Stratulat, PDM; Vlad Bilețchi, PL; Valeriu Cerba, candidat independent; Iurie Renita, ACUM (care a trimis un reprezentant) și Anton Miron, PCRM.

Mai multe informații despre alegerile parlamentare din acest, inclusiv listele candidaților, găsiți pe pagina Alegeri.tv8.md.

Vezi și:

Cum a reușit candidatul PL Vlad Bilețchi să-și cumpere o Honda Jazz, care costă pe piață circa 7000 de euro, cu doar 10 mii de lei

 

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!