În regiunea transnistreană ar fi distribuite calendare cu Dodon și Putin. Cel puțin asta susține Eleonora Cercavschi, candidata blocului ACUM pe circumscripția 47 Transnistria. Într-un mesaj postat pe facebook, Cercavschi spune că calendarele cu cei doi șefi de stat au fost distribuite în localitățile din stânga Nistrului pe 10 februarie.

„Aceste materiale astăzi 10 februarie au fost răspândite în Transnistria, CEC-ul știe oare?” a scris Cercavschi atașând două tipuri de calendare care îl înfățișează pe Putin și Dodon, dar și un pliant care ar prezenta rezultatele vizitei lui Dodon la Moscova.

Rugat să comenteze, serviciul de presă al Președinției a spus că nu cunoaște nimic despre aceste calendare și ne-a solicitat să i le transmitem pentru a ne putea oferi o reacție.

Precizăm că săptămâna trecută, Comisia Electorală Centrală l-a atenționat pe Dodon să nu se implice în campania electorală și a avertizat PSRM privind utilizarea resurselor administrative ale Președinției.

Foto: FB/Eleonora Cercavschi

Foto: FB/Eleonora Cercavschi

Foto: FB/Eleonora Cercavschi

Foto: FB/Eleonora Cercavschi

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!