/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

/FOTO/ Calendare cu șeful statului și Vladimir Putin ar fi distribuite în regiunea Transnistreană

missing
11 februarie 2019, ora 16:28

„Aceste materiale astăzi 10 februarie au fost răspândite în Transnistria, CEC-ul știe oare?” a scris Cercavschi atașând două tipuri de calendare care îl înfățișează pe Putin și Dodon, dar și un pliant care ar prezenta rezultatele vizitei lui Dodon la Moscova.

Rugat să comenteze, serviciul de presă al Președinției a spus că nu cunoaște nimic despre aceste calendare și ne-a solicitat să i le transmitem pentru a ne putea oferi o reacție.

Precizăm că săptămâna trecută, Comisia Electorală Centrală l-a atenționat pe Dodon să nu se implice în campania electorală și a avertizat PSRM privind utilizarea resurselor administrative ale Președinției.

Foto: FB/Eleonora Cercavschi

Foto: FB/Eleonora Cercavschi

Foto: FB/Eleonora Cercavschi

Foto: FB/Eleonora Cercavschi

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram