/LIVE TEXT/ Cutremur după cutremur în Turcia: Plânsete și țipete se aud de sub dărâmături. Bilanțul morților continuă să crească

UPDATE. Angajatul Trupelor de Carabinieri care i-ar fi propus sex unui minor, reținut

11 februarie 2019, ora 19:00

Potrivit procuraturii, pe parcursul urmăririi penale procurorii au intrat în posesia unor date care trezeau bănuiala rezonabilă că persoana vizată în anchetă poate să se eschiveze de la urmărire penală prin părăsirea teritoriului RM. Din aceste considerente, acesta a fost reținut, fiind bănuit de ademenirea minorului în scopuri sexuale (art175/1 Cod penal). Respectiva cauza penală a fost inițiată imediat după comiterea infracțiunii.

Tot astăzi, într-un comunicat de presă Departamentul Trupelor de Carabinieria anunțat despre demiterea acestuia din funcție. În comunicat se precizează că Mihail Bejan este eliberat din funcție „pentru comiterea delictelor ce discreditează titlul de militar”. Departamentul Trupelor de Carabinieri precizează că pe marginea acestui caz Procuratura Generală a pornit o cauză penală.

Zilele trecute, presa a scris că poliția a fost sesizată despre caz de către mama minorului de 17 ani. Mihai Bejan l-ar fi ademenit într-o pădure din Chișinău, unde i-a propus să facă sex cu el pentru 50 de euro.

TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram