Deputatul PD Constantin Ţuţu a fost la sfârșitul săptămânii trecute omagiat. Astfel, acesta şi-ar fi sărbătorit ziua de naştere  într-un restaurant din Capitală. Echipa Jurnal TV, l-a surprins pe candidat în timp ce a intrat în încăpere. La întrebările jurnaliștilor, deputatul însă, a spus că nu el este gazda petrecerii… Asta chiar dacă invitaţii spuneau că vin anume la ziua lui de naştere.

La sărbătoare a fost observat și cântărețul Gheorghe Ţopa, care, la fel, a confirmat că vine la ziua lui Constantin Ţuţu.

De asemenea, pe reţelele de socializare au apărut mai multe fotografii din interiorul localului cu pricina. În niciuna dintre acestea nu apare vreun membru marcant al PD, chiar dacă Ţuţu a declarat că a sărbătorit ziua partidului. Pe una dintre fotografii este doar Serghei Curnic, un fost poliţist, membru PD şi consilier PD în oraşul Codru. Mai mult decât atât, pe pagina lui Constantin Ţuţu se vede că mai mulţi dintre invitaţii la petrecere i-au adresat felicitări încă vineri seara, iar alți oaspeţi, care au fost filmați de afară, intrau în local cu flori şi cadouri. Pentru partid sau pentru Constantin Ţuţu, nu este clar, deocamdată.

Constantin Țuțu este candidat din partea partidului democrat, iar sigla care va fi inclusă în buletinul de vot pentru alegeri este logo-ul PDM. Concurentul candidează la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019 pe circumscripția nr.33 din Chișinău.

Pentru mai multe detalii despre toți candidații alegerilor parlamentare, accesați site-ul Alegeri.tv8.md.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!