Candidatul Partidului Democrat din Moldova (PDM) la alegerile parlamentare, Andrian Candu, le promite alegătorilor că, dacă vor vota democrații, aceștia vor repara zece mii de kilometri de drumuri, în următorii patru ani. 

La o întrevedere cu locuitorii din Ialoveni, Candu le-a spus alegătorilor că Programul Drumuri Bune, implementat deja de autorități anul trecut, este un succes: „Într-un singur an, în 2018, s-au reparat 1.600 km. Sunt localități care niciodată nu au avut drum asfaltat, iar acum copiii merg la grădiniță sau la școală pe drumuri noi. În fiecare an vom construi tot mai mult. Vrem astfel, în următorii 4 ani să reparăm 10.000 de kilometri”, a spus candidatul, potrivit unui comunicat al PDM.

Totodată, un alt candidat democrat, care este înregistrat pe circumscripția nr. 37, Ion Sula, le-a promis alegătorilor renovarea oficiilor medicilor de familie și noi ambulanțe.

“Vom ajuta la crearea de mici afaceri locale care se bazează pe agricultură, ca să folosim producția agricolă într-un mod mai bun”, a mai spus Sula.

Alegătorilor din Circumscripția Răzeni, Andrian Candu le-a promis suport pentru agricultori: „Vom veni cu propunerea ca agricultorii singuri să aleagă – să fie subvenționați pe hectar sau pentru investiții, fie în frigider, fie în utilaje“, a spus candidatul.

Lista candidaților PDM la alegerile parlamentare din acest an o puteți consulta pe Alegeri.tv8.md.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!