/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/DOC. VIDEO/ Terguță a cerut Premierului Filip 1,7 mln. de lei pentru un sat din circumscripția în care candidează

missing
13 februarie 2019, ora 11:14

„Facem acest demers în numele acestor cetățeni, contribuabili și plătitori de impozite, pentru că un alt candidat, pe numele lui Vladimir Plahotniuc, care nu are nicio funcție în stat, a promis exact aceeași sumă, pentru exact aceleași lucrări, într-un alt sat din raionul Nisporeni și pentru că acești bani sunt bani publici, considerăm că este corect, egal, rațional, ca de aceste fonduri, de fonduri din bugetul de stat, să beneficieze toți cetățenii țării”, a declarat Terguță.

Acesta a precizat că a mers la Guvern astăzi, 13 februarie, pentru că este ședința Guvernului. „Cerem prim-ministrului să discute această problemă în regim de urgență. Să demonstreze că nu este Guvernul doar al Partidului Democrat, ci al întregii țări”, a mai declarat Terguță.

În momentul în care Terguță a vrut să intre în clădirea Guvernului cu tot cu presă, acesta a fost oprit de un ofițer de securitate. Acesta a explicat că nu le poate permite intra din considerente de securitate, precizând că boxa pentru înregistrarea demersurilor se află la intrarea din strada Pușkin. Totuși, candidatul blocului ACUM pe circumscripția 17 Nisporeni și-a înregistrat demersul, după ce un angajat al Guvernului a coborât la intrarea în instituție.

Ion Terguță este candidatul blocului ACUM în circumscripția nr. 17, Nisporeni, unde îi are contracandidați pe Vlad Plahotniuc (PDM), Pavel Artamonov (PSRM), Mihai Ciorici (PCRM) și Iurii Cărbune (candidat independent).

Foto: FB/Ion Tergută

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram