În perioada 13-15 februarie, când florile sunt la mare căutare, în contextul Zilei Îndrăgostiților, inspectorii fiscali vor verifica comercianții de flori din capitală. În total, vor activa cinci posturi fiscale care vor supraveghea activitatea contribuabililor din acest domeniu de afacere, susțin reprezentanții Serviciului Fiscal de Stat. 

„Aceste acțiuni se vor desfășura în contextul creșterii cererii de flori în ajunul sărbătorilor, fapt ce duce la sporirea riscului de încălcări fiscale și anume: neutilizarea mașinii de casă și control la efectuarea decontărilor în numerar în scopul diminuării veniturilor și respectiv a impozitelor și taxelor aferente Bugetului Public Național”, se menționează într-un comunicat al Serviciului Fiscal.

În acest context, Serviciul Fiscal de Stat recomandă tuturor contribuabililor să se conformeze prevederilor legislației în vigoare, iar cumpărătorilor – să solicite bonul de casă la procurarea florilor.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!