/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Mai mulți muncitori, surprinși cum acoperă cu picioarele gropile care urmează a fi plombate cu asfalt. Ce spune șeful sectorului „Drumuri Ialoveni”

13 februarie 2019, ora 16:13

Câțiva muncitori au fost surprinși în timp ce acopereau cu picioarele gropile care urmează a fi plombate cu asfalt pe o stradă din orașul Ialoveni. Din imaginile video postate pe o rețea de socializare se vede cum găurile sunt plombate mai întâi cu o peliculă, după care sunt împrăștiate cu asfalt. Astfel, șeful sectorului „Drumuri Ialoveni”, Valentin Corabieru spune că în această perioadă a anului, anume așa se plombează drumurile.

Din imaginile video se vede cum muncitorii despică gheața din gropi, după care găurile sunt acoperite cu asfalt. Întrebați de ce fac astfel de lucrări, aceștia au spus că așa li s-a dat indicații.

Așa a dat de sus. Așa au spus să facem, așa și facem”, afirmă muncitorii.

Pe de altă parte, șeful sectorului S.A „Drumuri Ialoveni”, Valentin Corabieru ne-a declarat că în acestaă perioadă a anului anume așa se fac plombările cu asfalt rece.

Pe perioada de iarnă este așa tehnologie, plombarea cu asfalt rece. Sub pelicula care era arătat în video  nu este nici o gaură. Fiecare deja este cu concepțiile lui și ideile lui. Asfaltul acesta trebuie cu un ciocan să-l preseze. Probabil la oameni le este mai ușor cu picioarele. Nu este nimic ieșit din comun.

De asemenea, acesta spune că imaginile video au apărut pe o rețea socializare pe motiv că urmează

„E perioada alegerilor. Asta e. Fiecare speculează cum poate. ”

Contactată, ofițera de presă a MEI, Axenia Chirilov ne-a spus să expediem o solicitare de informație. Ulterior, aceștia vor reveni cu o reacție.


Video: facebook/ Fiodor Morozan

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram