Câțiva muncitori au fost surprinși în timp ce acopereau cu picioarele gropile care urmează a fi plombate cu asfalt pe o stradă din orașul Ialoveni. Din imaginile video postate pe o rețea de socializare se vede cum găurile sunt plombate mai întâi cu o peliculă, după care sunt împrăștiate cu asfalt. Astfel, șeful sectorului „Drumuri Ialoveni”, Valentin Corabieru spune că în această perioadă a anului, anume așa se plombează drumurile.

Din imaginile video se vede cum muncitorii despică gheața din gropi, după care găurile sunt acoperite cu asfalt. Întrebați de ce fac astfel de lucrări, aceștia au spus că așa li s-a dat indicații.

Așa a dat de sus. Așa au spus să facem, așa și facem”, afirmă muncitorii.

Pe de altă parte, șeful sectorului S.A „Drumuri Ialoveni”, Valentin Corabieru ne-a declarat că în acestaă perioadă a anului anume așa se fac plombările cu asfalt rece.

Pe perioada de iarnă este așa tehnologie, plombarea cu asfalt rece. Sub pelicula care era arătat în video  nu este nici o gaură. Fiecare deja este cu concepțiile lui și ideile lui. Asfaltul acesta trebuie cu un ciocan să-l preseze. Probabil la oameni le este mai ușor cu picioarele. Nu este nimic ieșit din comun.

De asemenea, acesta spune că imaginile video au apărut pe o rețea socializare pe motiv că urmează

„E perioada alegerilor. Asta e. Fiecare speculează cum poate. ”

Contactată, ofițera de presă a MEI, Axenia Chirilov ne-a spus să expediem o solicitare de informație. Ulterior, aceștia vor reveni cu o reacție.


Video: facebook/ Fiodor Morozan

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!