/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Ce spune poliția din Orhei despre reținerea celor trei activiști ai OccupyGuguță

14 februarie 2019, ora 17:17

Potrivit poliției, serviciul de gardă a Inspectoratului de Poliție Orhei a fost alertată precum că, persoane necunoscute au încercat să urce pe acoperișul primăriei mun. Orhei pentru a instala un baner. La fața locului, s-a deplasat grupul de reacționare, de unde, au fost transportate trei persoane la sediul Inspectoratului de Poliție Orhei.

Oamenii legii spun că au stabilit că persoanele au escladat partea lateral dreaptă a clădirii, au urcat pe acoperișul primăriei și au afișat un baner, la fel pe partea lateral dreaptă. În momentul în care au coborât pentru a-l fotografia au fost observați. La sosirea poliției, banerul era deja scos

Persoanele au fost identificate, trei bărbați cu vârsta cuprinsă 28 și 32 ani.În privința acestora au fost întocmite procese-verbale cu privire la contravenție în temeiul art. 354 Cod contravențional (huliganism nu prea grav) fiind aplicată sancțiunea sub formă de amendă în mărime de 20 u.c. (1000 lei) fiecare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram