Celor trei activiști ai comunității OccupyGuguță li s-a întocmit proces verbal pentru huliganism și le-a fost aplicată o amendă a câte o mie de lei fiecare.

Potrivit poliției, serviciul de gardă a Inspectoratului de Poliție Orhei a fost alertată precum că, persoane necunoscute au încercat să urce pe acoperișul primăriei mun. Orhei pentru a instala un baner. La fața locului, s-a deplasat grupul de reacționare, de unde, au fost transportate trei persoane la sediul Inspectoratului de Poliție Orhei.

Oamenii legii spun că au stabilit că persoanele au escladat partea lateral dreaptă a clădirii, au urcat pe acoperișul primăriei și au afișat un baner, la fel pe partea lateral dreaptă. În momentul în care au coborât pentru a-l fotografia au fost observați. La sosirea poliției, banerul era deja scos

Persoanele au fost identificate, trei bărbați cu vârsta cuprinsă 28 și 32 ani.În privința acestora au fost întocmite procese-verbale cu privire la contravenție în temeiul art. 354 Cod contravențional (huliganism nu prea grav) fiind aplicată sancțiunea sub formă de amendă în mărime de 20 u.c. (1000 lei) fiecare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!