Partidul Nostru a efectuat schimbări la lista candidaților pe circumscripția națională. Astfel, dacă anterior candidații erau puși în ordine alfabetică, acum aceasta a fost schimbată, iar primul pe listă este Ilian Cașu. Totodată, printre primii cinci se regăsește și primarul orașului Rîșcani, care a devenit cunoscut după ce în certificatul acestuia de integritate a fost inclus faptul că el a fost condamnat de prima instanță. Lista primilor zece candidați pe lista de partid o vedeți mai jos:

1. Ilian Cașu, politolog;
2. Valentina Cimpoeș, primar or. Basarabeasca;
3. Elena Grițco, jurist, Președinte Fundația „Renato Usatîi”;
4. Victor Bogatico, primar or. Rîșcani;
5. Nicolai Țipovici, inginer, administratorul propriei afaceri;
6. Stela Onuțu, primar or. Glodeni;
7. Dumitru Ciubașenco, jurnalist, director P.P. „Panorama”;
8. Ala Frunza, Învățător L.T. „Ion Creangă”, or. Fălești
9. Elena Panuș, Secretar general Partidul Politic „Partidul Nostru”;
10. Nina Cereteu, primar or. Drochia.

O decizie de modificare a ordinii listei partidului a fost luată la 12 februarie, după ce reprezentanții formațiuni s-au adresat la CEC cu un demers în acest sens care are la bază procesul-verbal nr. 29 al ședinței Consiliului Național al Partidului Politic „Partidul Nostru”, din 7 februarie 2019, la care s-a decis modificarea ordinii în cazul a 51 de candidați din numărul total de 54 înregistrați.

Lista integrală a Partidului Nostru o puteți consulta în documentul mai jos:

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!