/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Au ascuns peste 12 mii de țigări în roțile de rezervă, în rezervor și aripile laterale ale unui automobil. Ce amendă vor plăti

missing
15 februarie 2019, ora 09:30

Doi bărbați din Ungheni au ascuns 12 600 de țigări în roțile de rezervă, rezervorul pentru combustibil și aripile laterale ale unui automobil. Marfa a fost descoperită în timp ce aceștia încercau să treacă vama, la ieșirea din țară. 

Țigările, disimulate în mai multe ascunzișuri din unitățile de transport, erau de diverse mărci și urmau a fi scoase din țară fraudulos, spun angajații Serviciului Vamal.

Conform procedurii, atât țigaretele, cât și vehiculele au fost reținute pentru continuarea cercetărilor.

În plus, bărbații riscă și achitarea unor amenzi care pot ajunge până la 4 500 lei, precizează serviciul de presă al Vămii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram