/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Opinie: „Petic este o persoană foarte vizibilă și nu este în interesul celor de la guvernare ca să-l lase liber”

15 februarie 2019, ora 15:55

Instanța de judecată nu a admis demersul avocaților lui Gheorghe Petic prin care aceștia au cerut să i se permită întrevederile cu presa pentru a face campanie electorală. Astfel, directoarea de programe, Nadejda Hriptievschi a declarat că nu vede vreun motiv pentru care candidatul să fie ținut în arest și că asta ar fi cu tentă politică. 

Cazul lui Petic este unul foarte problematic pentru că nu văd care este motivul pentru ca dumnealui să fie ținut în arest. Este o măsură excesivă și înafară de motivație politică eu nu am altă explicație. El este o persoană foarte vizibilă și nu este în interesul celor de la guvernare ca să-l lase liber. Aici e vorba de dreptul lui la libertate, pentru că el este privat la libertate nejustificat, dar și din perspectiva campaniei” a menționat directoarea de programe, Nadejda Hriptievschi.

De asemenea, astăzi avocata lui Gheorghe Petic a publicat un video în care spune că candidatului nu i-a fost admisă cerere prin care să i se permită întrevederile cu presa pentru a face campanie electorală și că nu pot face agitație electorală pe motiv că ar fi blocați de către instituțiile de stat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram