Călin Vieru îndeamnă alegătorii unioniști să nu voteze pentru blocul ACUM, din cauză că formațiunea politică anterior a participat la proteste alături de socialiști și Partidul Nostru. Nu este prima dată când candidatul independent lansează apeluri contra celor de la ACUM. Recent, i-a cerut lui Andrei Năstase, și el candidat pe circumscripția 33, să se retragă. Astăzi, blocul ACUM i-a recomandat lui Călin Vieru același lucru: să iasă din cursa electorală.

Aș vrea să îndemn alegătorii unioniști să nu intre într-o confuzie și să nu facă greșeli, să nu-și dea votul ACUM-ului deoarece, încă o dată repet, reprezentanții ACUM-ului au fraternizat în 2015, au întins hore vesele cu Dodon și cu Usatîi”, Călin Vieru, candidat pe circumscripția nr. 33 – Chișinău.

Solicitați sa comenteze acest apel, un reprezentant al blocului ACUM i-a recomandat lui Călin Vieru să se retragă din cursă pentru că nu ar cunoaște problemele cetățenilor.

Blocul ACUM reprezintă oamenii acestei țări, reprezintă oamenii care au fost și sunt în continuare dezamăgiți de toate guvernările de până acum și care guvernează în ultimii doi ani. De aceea îi recomand domnului Vieru să se retragă dumnealui pentru că nu are nicio legătură cu problemele noastre, ale cetățenilor”, inga Grigoriu, candidată pe lista blocului ACUM DA PAS

Acum două săptămâni, Călin Vieru a venit cu un apel și pentru Andrei Năstase, să renunțe la cursă electorală, în favoarea lui. Vieru s-a înscris în cursa electorală pe circumscripția numărul 33 – Chișinău care include localitățile Băcioi, Sângera, Codru, Durlești și Trușeni. În aceeași circumscripție au mai fost înregistrați democratul Constantin Țuțu, Andrei Năstase din partea Blocului ACUM, socialistul Vladimir Roșca și independenții Andrei Nastas și Boris Volosatîi.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!