Candidata Partidului ȘOR (PP ȘOR) la alegerile parlamentare din acest an, pe circumscripția nr. 50, Europa de Vest, Tatiana Platon, le promite moldovenilor din diasporă reduceri cu 50% a zborurilor spre casă, în preajma sărbătorilor de Paști. Promisiunea a fost făcută astăzi, în cadrul unei conferințe de presă. 

Printre promisiunile enunțate astăzi de candidată, a fost și achitarea de către stat a studiilor peste hotare, pentru studenții din Republica Moldova care vor fi înmatriculați în instituțiile de învățământ din afara țării și indemnizații unice, scutirea de taxe și impozite și alte programe care vor oferi beneficii moldovenilor din diasporă care vor să revină acasă, în sumă de circa cinci mii de euro.

Totodată, Tatiana Platon promite că va rezolva problema expedierii coletelor în străinătate și că programul de reîntoarcere acasă a moldovenilor, care este implementat acum în Orhei, va fi extins în toată țara, iar o decizie în acest sens va fi luată de Parlament chiar la prima ședință a noului Legislativ.

„PP ȘOR ceea ce a promis, am făcut, iar ceea ce promitem noi în campania electorală, cu siguranță vă zic, mai mult de o sută de procente va fi realizat”, a declarat candidata.

Tatiana Platon spune că ea face parte din diasporă, a emigrat în Italia cu 16 ani în urmă din cauza problemelor economice, iar din anul 2017 a început să activeze la centrul de reprezentare și susținere a cetățenilor Republicii Moldova.

Pe circumscripția nr. 50 candidează 13 persoane. Lista completă a candidaților pe această circumscripție o puteți consulta pe pagina Alegeri.tv8.md.

Vezi și:

/VIDEO/ Concurenta Partidului Șor, Rodica Rusu spune de ce a decis să candideze și unde s-a cunoscut cu Ilan Șor

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!