/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Vreme caldă în weekend! Maximele vor ajunge până la +13 grade

missing
15 februarie 2019, ora 14:43

În acest weekend vom avea parte de vreme caldă, pentru această perioadă a anului, în unele localități, duminică, temperaturile aerului vor crește până la +13 grade Celsius.

Astfel, la noapte vor fi între +2… -3 grade Celsius. Mâine ziua, la Nord vom avea maxime de până la +7 grade, în Centru, până la +8 grade, iar la Sud, +9 grade Celsius.

Duminică noaptea, valorile termice ale aerului vor fi între 0… +5 grade. Ziua, la Nord se va încălzi până la +11 grade, în Centru, până la +12 grade, iar la Sud, până la +13 grade.

Precipitații nu se prevăd nici în acest weekend, nici în prima parte a săptămânii viitoare.

În primele zile din săptămâna ce vine vremea se va menține confortabilă, iar maximele temperaturii aerului vor fi de până la +9… +10 grade.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram