/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

În Găgăuzia a început campania electorală pentru alegerea bașcanului

missing
18 februarie 2019, ora 17:27

Candidații au 60 de zile la dispoziție să treacă prin procedura oficială de înaintare din partea partidelor politice sau să obțină sprijin din partea grupurilor de inițiativă a cetățenilor, să depună documente la CEC din Găgăuzia, să colecteze semnături și să desfășoare activități în campania electorală. 20 martie este data oficială când doritorii își pot înainta candidatura.

De asemenea, CEC anunță că în perioada dată va funcționa un call centru unde alegătorii vor putea obține informații despre caracteristicile nominalizării și înregistrării candidaților pentru funcția de bașcan al Găgăuziei, despre secțiile de votare la care sunt atașate, despre procedura de votare etc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram