Șeful statului a fost felicitat de echipajul Air Moldova cu ocazia zilei de naștere. Un filmuleț în acest sens a fost făcut public de însuși președintele pe pagina sa de facebook. Astăzi Igor Dodon împlinește 44 de ani.

„Este plăcut când echipajul moldovean al Air Moldova vă felicită cu ziua de naștere. Cu o astfel de dispoziție voi zbura acasă de la Moscova! Mulțumesc tuturor pentru felicitările și cuvintele bune”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

În același timp, șeful statului a lansat o invitație la un pahar de șampanie la ora 12:30 la președinție, dar nu a specificat pentru cine.

Șeful statului a mai fost felicitat de președintele și premierul rus, precum și de Patriarhul Moscovei și al întregii Rusii, Kirill. Despre acest fapt a anunțat purtătoarea de cuvânt a instituției prezidențiale care a publicat pe o rețea de socializare documentele care ar confirmat acest lucru.

Precizăm că astăzi, 18 februarie, șeful statului își Igor sărbătorește ziua de naștere. Dodon s-a născut la data de 18 februarie 1975, în satul Sadova din raionul Călărași.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!