/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

/DOC/ Ce a decis Curtea Supremă de Justiție cu privire la cererea lui Munteanu de-al scoate din cursa electorală pe Șor

missing
19 februarie 2019, ora 11:22

Și Curtea Suprema de Justitie nu a vrut să vadă pomenile electorale împărțite de Ilan Shor, nici concertele cu Stas Mihailov, nici resursele administrative folosite. Probabil, condamnatul Ilan Shor mai este util, deocamdată…”, a scris Valeriu Munteanu pe pagina sa de facebook.

În decizia CSJ se spune că recursul lui Munteanu conține obiecții de fapt și de drept, care deja au fost studiate și verificate de către instanța de apel, primind o apreciere corespunzătoare.

În consecință, nu există aparența unei încălcări a dreptului recurentului la soluționarea tuturor argumentelor cu privire la judecarea cauzei în apel, în modul în care este garantat de art. 6. 1 al Convenției. Drept urmare, se reține că argumentele invocate în recurs nu pot constitui temei de admisibilitate ale recursului, deoarece nu denotă încălcarea esențială sau aplicarea eronată a normei de drept material sau a normei de drept procesual, așa cum formal invocă recurentul și, respectiv, nu constituie temei de casare a deciziei curate. În astfel de circumstanțe, completul Colegiului civil, comercial și de contencios administrativ al Curții Supreme de Justiție ajunge la concluzia de a considera recursul declarat de către Valeriu Munteanu ca fiind inadmisibilă”, se arată în decizia CSJ.

Sursa: FB/Valeriu Munteanu

Sursa: FB/Valeriu Munteanu

Sursa: FB/Valeriu Munteanu

Sursa: FB/Valeriu Munteanu

Sursa: FB/Valeriu Munteanu

Sursa: FB/Valeriu Munteanu

Sursa: FB/Valeriu Munteanu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram