Ședința de miercuri, 20 februarie, de la Curtea de Apel Cahul în cauza penală în privința lui Ilan Șor va avea loc la ora 14:15. Informația a fost oferită de Curtea de Apel în baza unei solicitări a reporterului TV8. 

Ședința din 21 ianuarie a fost amânată pe motiv că expertiza financiar-contabilă dispusă anterior de către instanța de judecată- nu este finalizată. Instanța susține că va solicita urgentarea efectuării acesteia.

Precizăm că la ședința din 19 septembrie instanța a acceptat cererea avocaților lui Șor și a dispus printr-o încheiere efectuarea expertizei financiar – contabile solicitate.

Judecătoria Chișinău, oficiul Buiucani, a emis pe 21 iunie 2017, o hotărâre prin care actualul primar de Orhei a fost condamnat la șapte ani și jumătate de închisoare. În aceeași zi, Ilan Șor a fost eliberat din arest la domiciliu, iar până la pronunțarea sentinței definitive se află sub control judiciar.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!