Ședința de miercuri, 20 februarie, de la Curtea de Apel Cahul în cauza penală în privința lui Ilan Șor va avea loc la ora 14:15. Informația a fost oferită de Curtea de Apel în baza unei solicitări a reporterului TV8. 

Ședința din 21 ianuarie a fost amânată pe motiv că expertiza financiar-contabilă dispusă anterior de către instanța de judecată- nu este finalizată. Instanța susține că va solicita urgentarea efectuării acesteia.

Precizăm că la ședința din 19 septembrie instanța a acceptat cererea avocaților lui Șor și a dispus printr-o încheiere efectuarea expertizei financiar – contabile solicitate.

Judecătoria Chișinău, oficiul Buiucani, a emis pe 21 iunie 2017, o hotărâre prin care actualul primar de Orhei a fost condamnat la șapte ani și jumătate de închisoare. În aceeași zi, Ilan Șor a fost eliberat din arest la domiciliu, iar până la pronunțarea sentinței definitive se află sub control judiciar.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!