/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO. VIDEO/ „La Mulți Ani cu executare.” Ce daruri a primit Dodon de la unioniști

missing
19 februarie 2019, ora 13:29

„Dodon la pușcărie. Dodon la pușcărie. Dodon la pușcărie”.

Tinerii i-au oferit în dar o geantă asemănătoare cu cea prezentată recent de Ilan Șor, într-o conferință de presă, în care acesta declarase că ar fi pus diferite bunuri pentru Igor Dodon.

Doar că noi nu suntem ca Șor. Noi o să arătăm exact ceea ce îi aducem lui Dodon și ceea ce îi urăm. În primul rând îi spunem la mulți ani cu executare”, Ilie Crețu, candidat pe lista PL.

În primul rând este vorba despre niște cătușe, care is e cuvin de foarte mult timp din mai multe motive. Și bineînțeles, dacă deja s-a deprins să tot facă navete la Moscova, un bilet doar dus, fără întors, la Moscova, acolo unde-i sunt adevărații proprietari”, Vlad Bilețchi, candidat pe lista PL.

Ulterior, manifestanții au atârnat geanta, biletul si cătușele pe gardul de la președinție. Carabinierii au făcut poze acestora, dar nu le-au luat, în perioada de timp în care ne-am aflat acolo. Am solicitat un comentariu de la instituția prezidențială, însă serviciul de presă a comunicat același mesaj, făcut public anterior, prin care se spune că președintele ales a decis să nu se implice în această luptă electorală pentru a nu fi ținta polemicilor. Atât Vlad Bilețchi, cât și Ilie Crețu sunt candidați pe lista Partidului Liberal pentru circumscripția națională.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram