/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Dare de seamă „electorală”. Vlad Plahotniuc s-a întâlnit în timpul orelor de muncă cu medicii de la Spitalul Republican

missing
19 februarie 2019, ora 19:26

Înainte de venirea lui Vlad Plahotniuc, paza a început a mișuna prin holul spitalului. Nimeni în sală nu purta halatele albe, iar întrunirea a început la ora 14. Un paznic de la spital ne-a spus că cei prezenți au venit de acasă.

„Acolo se află tura care se află în serviciu, dar aici sunt oameni liberi care au venit de acasă”.

Surprins în holul spitalului, după ce a ieșit din sala de conferințe, democratul Constantin Botnari s-a făcut că nu știe despre adunarea la care participa.

– Nu știți? – Nu cunosc. – Nu sunteți împreună cu domnul Plahotniuc. – Mă duc să aflu și eu”, Constantin Botnari, candidat PDM.

Mulți dintre cei care au ieșit mai devreme de la adunare au refuzat să vorbească cu echipa noastră de filmare. Alții, totuși, au spus că au asistat la prezentarea raportului anual pentru 2018, care a continuat și cu discursul de campanie al democraților.

„Despre platforma electorală a domnului Plahotniuc.

„Invitația a venit din partea spitalului, deoarece am avut darea de seamă pentru anul 2018. Nu înțeleg cum s-a comasat darea de seamă, care este o chestie internă a spitalului cu adunarea electorală? Asta cred că nu vă pot răspunde. – După darea de seamă s-a vorbit și despre politică”.

Întrunirea a durat mai mult de două ore, iar la final, chiar directorul spitalului i-a îndemnat pe cei prezenți în sală să voteze Partidul Democrat.

Nu da vrabia din mână pe cei din parc. Noi avem astăzi la conducere un partid profesionist, care a demonstrat că pot conduce. Eu vă îndemn, domn președinte, vă mulțumesc mult pentru ceea ce ați făcut pentru noi și îndemn tot colectivul să votăm uniți partidul democrat”, Anatol Ciubotaru, director Spitalul Republican.

Vlad Plahotniuc a declarat că nu el a pus la cale întâlnirea, ci a răspuns la invitația spitalului.

De ce nu ați organizat întâlnirea după orele de muncă? Nu am organizat-o eu, eu am fost invitat la această întâlnire de către conducerea instituției pentru a spune care sunt planurile noastre în domeniul respectiv”, Vlad Plahotniuc, lider PDM, candidat.

Întrebat de ce l-a invitat la Vlad Plahotniuc la adunarea la care trebuia să se prezinte o dare de seamă internă spitalului, directorul Anatol Ciubotaru a declarat că a făcut-o din recunoștință față de partid.

Doctorii nu învârt cu lopata si nu merg la volan. Activitatea unui medic este una creativa, este intelectuala. De a fi două ore la darea de seamă anuală, ei nu au fost eliberați de la lucru, ei intră în lucrul lor. Ei au fost azi la darea de seamă anuală și pentru mine a fost o onoare să o invit pe doamna minstru Glavan și domnul Plahotniuc, care ne-a ajutat foarte mult în spital”, Anatol Ciubotaru, director Spitalul Republican.

Și la Călărași, medicii au participat la o întâlnire cu membrii Partidului Democrat, iar pacienții au așteptat pe holuri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram