/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Primăria anunță că a semnat contractul de achiziționare a 31 de autobuze noi cu compania din Cipru. Când vor fi livrate

missing
20 februarie 2019, ora 12:49

Potrivit unui comunicat al primăriei, primul lot de 25 de autobuze urmează a fi livrare în decurs de două săptămâni. Restul de șase unități vor intra în posesia PUA în decurs de 60 zile de la semnarea contractului. Conform documentului, municipalitatea va face achitarea pentru autobuze, timp de 30 de zile după livrarea unităților de transport.

Noile autobuze sunt de model „ISUZU Cityport”, standard Euro 6. Acestea au 12 metri lungime și 3 uși, podea joasă, rampe de acces și spațiu pentru fotoliu rulant, fiind accesibile persoanelor cu necesități speciale, vârstnicilor și părinților cu copii în căruțuri. De asemenea, unitățile dispun de instalații cu aer condiționat, echipament de informare audio și video, 4 geamuri de aerisire etc.

Precizăm că Mold-Street a scris că Unipay Danismanlik Yazilim Teknolojileri Ltd este un offshore din Ciprul de Nord, mai exact într-o zonă economică liberă din portul Famagusta. Este vorba despre o regiune separatistă, cu statut nerecunoscut similar cu cel al regiunii transnistrene sau Osetia de Sud.

Unipay Danismanlik Yazilim Teknolojileri Ltd are doi asociaţi – Kazim Erarslan (cota de 99%) şi Mehmet Gultekin (1%), iar domeniul de activitate nu este transportul public sau producerea de autobuze, ci servicii de plăţi online, servicii IT etc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram