Compania care a adus la Chișinău autobuzele ISUZU, cumpărate recent de Primăria capitalei, îl va ataca în judecată pe Dorin Chirtoacă, fostul primar al orașului. Reprezentantul companiei Unipay spune că motiv pentru a ataca în judecată fostul primar este că acesta a pătruns ilegal în autobuzele expuse în Piața Marii Adunări Naționale și a distribuit informații neadevărate, care au prejudiciat imaginea companiei.

„În primul rând, domnul Chirtoacă a intrat în autobuzele care erau închise, a creat anumite incomodități și de aceea noi am fost nevoiți să verificăm autobuzul unde el a intrat, pentru că a folosit intrarea de urgență”, a declarat Serghei Daradur, reprezentant al companiei Unipay.

Daradur a spus că postările lui Dorin Chirtoacă despre faptul că autobuzele aduse la Chișinău ar fi fost inundate anterior în Istanbul sunt false și prejudiciază reputația companiei: „Sunt sigur că vom câștiga și vom cere despăgubire în suma costului unui autobuz, apoi vom dărui autobuzul locuitorilor din Chișinău”, a spus reprezentantul Unipay.

La rândul său, ex-primarul de Chișinău Dorin Chirtoacă a comentat: „Dacă tot vreți să mă dați în judecată, de ce ați fugit cu tot cu autobuze din PMAN? Gata expoziția? Parcă trebuiau să stea până pe 24 februarie? Lăsați-le în piață, să le poată vedea toată lumea și trage concluzii. După care să mergem și în judecată. Cine să le facă expertiza acum (vechi/noi/înecate) și unde? Dumneavoastră înșivă ați recunoscut că autobuzele sunt din 2017, cum atunci ele sunt noi, dacă au deja doi ani, unde au fost ele timp de doi ani?”, a scris Chirtoacă pe pagina lui de Facebook.

Reprezentanții companiei ISUZU au spus că autobuzele erau deja în stoc și se aflau în depozite.

Autobuzele cumpărate recent de autoritățile municipale din Chișinău vor fi puse pe rute deja de astăzi, potrivit primarului interimar al capitalei Ruslan Codreanu.

În total, au fost cumpărate 31 de autobuze. 25 de unități de transport deja sunt la Chișinău, iar alte șase autobuze vor fi livrate ulterior.

Vezi și:

Ex-primarul de Chișinău Dorin Chirtoacă a vizitat expoziția autobuzelor din PMAN și spune că acestea sunt second-hand

Cum răspunde reprezentantul companiei Unipay la întrebarea dacă firma are vreo legătură cu Chiril Gaburici

 

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!