Serghei Daradur, reprezentantul companiei Unipay Danișmanlik Yazilim Teknolojileri Ltd, dealerul oficial în Moldova al companiei ISUZU, care a vândut Primăriei Chișinău 31 de autobuze, spune că firma nu are vreo legătură cu Chiril Gaburici, ministrul Economiei degrevat din funcție și candidatul Partidului Democrat la alegerile parlamentare din acest an.

În cadrul evenimentului de prezentare a autobuzelor, care a avut loc astăzi la Parcul Urban de Autobuze din capitală, Serghei Daradur a infirmat aceste zvonuri: „Informația este absolut neadevărată și incorectă. Nu există nicio legătură cu domnul Gaburici”, a răpuns reprezentantul companiei la întrebarea jurnaliștilor.

L-am contactat repetat pe Chiril Gaburici pentru a obține un comentariu la acest subiect, dar el nu a răspuns la telefon. Nu ne-au răspuns la telefon nici reprezentanții ministrului degrevat.

Amintim că, ieri, în cadrul unei conferințe de presă, candidatul PSRM la alegerile parlamentare Gaik Vartanean a spus că un ministru care e și candidat la alegerile parlamentare din acest an din partea Partidului Democrat (PDM) ar avea legătură cu agentul economic, ales câștigător al licitației organizate de autoritățile municipale din Chișinău, privind procurarea unor autobuze noi pentru Parcul Urban de Autobuze din capitală (detalii AICI).

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!