/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

PSRM a anunțat Primăria Chișinău despre organizarea unor întruniri sâmbătă și duminică

21 februarie 2019, ora 16:10

Conform unor dispoziții semnate de primarul interimar Ruslan Codreanu, ca urmare a declarațiilor prealabile depuse de PSRM, în zilele de 23 și 24 februarie, între orele 08.00 și 22.00, Partidul Socialiștilor anunță organizarea „unei întruniri sub formă de eveniment social-cultural în scuarul Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”, cu instalarea scenei, a aparatajului de sonorizare, a bannerelor etc.”.

În aceeași interval de timp, PSRM anunță un eveniment în scuarul Academiei de Științe a Moldovei și altul în scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului” – între 12.00 și 22.00. Pentru orele 14.00 și 21.00, sâmbătă și duminică, PSRM notifică municipalitatea despre intenția de a organiza un eveniment în scuarul Centrului comercial UNIC, iar între orele 08.00 și 22.00 – la Complexul memorial „Feciorii Patriei – Sfânta Amintire”.

Solicitată de IPN să ofere detalii despre program, Irina Astahova, ofițerul de presă al PSRM, a comunicat că deocamdată formațiunea „nu a anunțat nimic”. Dacă sunt depuse declarații prealabile, nu înseamnă neapărat că evenimentele vor avea loc. PSRM va anunța public în caz că va organiza ceva.

Pe 24 februarie, în Republica Moldova vor avea loc alegeri parlamentare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram