/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Andrei Năstase, la urna de vot: „Mâine dimineață, când ne trezim, prima bătaie în ușă să fie din partea democrației”

missing
24 februarie 2019, ora 10:46

Co-președintele blocului electoral ACUM DA PAS, Andrei Năstase, și-a dat votul pentru schimbarea în bine a lucrurilor în Republica Moldova și pentru ca cetățenii moldoveni să revină acasă. Dacă va ajunge la guvernare, liderul ACUM spune că va pleda pentru eradicarea corupției.

„Astăzi vreau să votez pentru schimbarea în bine îb Republica Moldova. Este momentul adevărului după 10 ani de zile în care am stat în întuneric, în minciună. Astăzi a venit și momentul adevărului. Am venit să votez pentru o viață mai bună, pentru dreptate, pentru legi drepte”, a spus Andrei Năstase.

Dacă ajunge în Parlament, Andrei Năstase spune că primele lucruri pentru care va pleda vor fi eradicarea corupției și confiscarea averilor „bandiților și hoților care și-au bătut joc de țară”.  „Mâine, când ne trezim dimineață, prima bătaie în ușă să fie din partea democrației”.

Potrivit lui, astăzi urmează a fi aduși organizat zeci de mii de oameni din regiunea transnistreană pentru a vota. Andrei Năstase a îndemnat oamenii să iasă la vot, dar să nu ia buletinele pentru referendum, doar pe cele de la alegeri. „Ieșiți la vot, mergeți la vot, votați cu dragoste de voi, de Moldova”, a spus Năstase.

Întrebat dacă ar putea să se repete scenariul de la alegerile locale din municipiul Chișinău, co-președintele ACUM DA PAS spune că dacă va fi cazul va ieși în stradă.

Soția lui Andrei Năstase spune că își dorește un viitor în Republica Moldova pentru copiii ei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram