/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Cum a răspuns Năstase la acuzația PDM că ar fi făcut agitația electorală în secția de vot

missing
24 februarie 2019, ora 17:47

„Cei care își zic democrați, nu sunt nici măcar pe departe democrați, și ceea ce constat nu prima oară, sunt niște agramați, pentru că au făcut aceleași acuzații și în campania municipală, fără a citit legea. Sunt niște agramați pentru că și atunci când s-au adresat având la îndemână și justiția și Comisia Electorală Centrală și s-au adresat la Comisia Electorală Centrală , deci acești oameni sunt certați cu legea și cu bunul simț. E de fapt „hoțul prinde hoțul”, iată de fapt ce se întâmplă. Ne acuză pe nedrept de niște ilegalități. Este o farsă pe care își întemeiază alegația”, a declarat Năstase într-un briefing de presă.

Partidul Democrat din Moldova a sesizat Comisia Electorală Centrală despre faptul că, în ziua alegerilor din 24 februarie 2019, Andrei Năstase ar fi făcut agitaţie electorală în incinta secţiei de votare în care a votat.

„Din imaginile video distribuite de mass-media, se vede clar că acesta face agitaţie electorală în cadrul secţiei de votare în favoarea sa şi a Blocului electoral ACUM”, se spune în comunicatul PDM.

Democrații au acuzat-o și pe Maia Sandu de agitație electorală. PDM susține că copreședinta ACUM ar fi făcut agitație electorală împotriva referendumului, deși blocul ACUM nu s-a înregistrat în calitate de concurent electoral la acest scrutin.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram