Cei din comunitatea OccupayGuguță anunță că vor organiza mâine seara un marș pașnic, indiferent de rezultatele alegerilor. „Pornim în marș prin centrul capitalei. Un marş cetăţenesc, paşnic şi fără culoare politică”, spun activiștii de la OccupayGuguță.

„Vrem să arătăm nemulțumirea cetățenilor pentru alegeri deja incorecte – bazate pe un sistem adoptat ilegal și convenabil guvernării corupte și complicilor lor, discreditate prin corupție electorală, cadouri și concerte din bani dubioși, utilizarea resurselor administrative, intimidare, șantaj, justiție arbitrară, instituții capturate (CEC, Curtea Constituțională, Procuratură, judecătorii)”, se menționează într-un comunicat.

Evenimentul este preconizat pentru ora 17:00. Marșul va începe în fața Cafenelei Guguță: „Vom merge în marș, cu pancarte și tobe, de la Cafeneaua „Guguță” (Grădina Publică Ștefan cel Mare și Sfânt) – str. 31 August 1989 – str. V. Alecsandri (CEC) – bd. Ștefan cel Mare și Sfânt – Cafeneaua „Guguță””, spune cei de la OccupayGuguță.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!