/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Platforma DA îl acuză pe Țuțu că ar aduce oamenii organizat le secții de votare și ar oferi bani dacă „au votat direct”. Reacția democratului

missing
24 februarie 2019, ora 15:17

„Indivizii lui Țuțu își aduc votanții cu transport bine organizat la secțiile de votare și îi așteaptă verificând poza buletinului de vot. Oamenii sunt plătiți în cazul în care au votat „corect” și li se propun băuturi alcoolice”, se spune într-un comunicat al Platformei Da remise presei.

Contactat de TV8, candidatul PDM, Constantin Țuțu, a negat acuzațiile. „Nu este adevărat, sunt disperați că vor pierde și inventează diferite istorii”, a spus Țuțu.

De asemenea, Platforma Da susține că la secțiile de vot din circumscripția 33 internetul este bruiat. „De exemplu secția 33/7 nu a dispus de internet de la 7.00 până a 8.15. De asemenea și la secțiile 33/13, 33/14, 33/15 nu a fost internet timp de trei ore. La secția 33/13 la ora 10.30 camera de supraveghere a urnei a fost scoasă la 11.20 min pe motiv că nu funcționează. Dar scoaterea camerei a survenit imediat după ce o persoană de la PDM a discutat tet-a-tet cu președintele Comisiei Biroului electoral. O altă cameră a fost instalată abia peste o oră”.

Precizăm că Partidul Democrat a anunța că a sesizat CEC precum că Andrei Năstase ar fi făcut agitație electorală în secția de vot, iar Maia Sandu a făcut agitație electorală împotriva referendumului consultativ, deși blocul ACUM nu este înregistrat în calitate de concurent electoral.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram