/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Președintele PL, Dorin Chirtoacă, a votat pentru „a pune temelia Unirii în următorii 10 ani”

missing
24 februarie 2019, ora 08:30

De dimineață și-a exercitat dreptul la vot și președintele Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă. Liberalul spune că și-a dat votul pentru „a pune temelia Unirii și pentru a construi  România mare în urmăorii 10 ani”.

Ca de obicei, Dorin Chirtoacă a intrat în secția de votare cu glume și, înainte de a vota, a dat mâna cu toți membrii secției de votare. Chiar dacă este permisă agitația electorală și în ziua alegerilor, Dorin Chirtoacă spune că respectă regulile vechi și nu își promovează partidul.

„Am votat pentru Unire, pentru construirea Unirii și României Mari în următorii 10 ani. Iar pe toți cetățenii Republicii Moldova, atât din țară cât și de peste hotare, îi îndemn să iasă și să participe la vot și să voteze așa cum consideră de cuviință”, a spus președintele PL.

După alegeri, așteaptă să fie pus capăt „dezmățului și dictaturii care s-a instaurat în Republica Moldova” și să fie construită de la capăt democrația și prosperitatea în țară.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram