/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

START VOT! Astăzi au loc alegeri parlamentare și referendumul consultativ

24 februarie 2019, ora 07:14

Alegătorul va primi două buletine de vot pentru alegerile parlamentare și alte două buletine pentru referendumul naţional consultativ. Alegătorul are dreptul să decidă dacă va vota la alegerile parlamentare și la referendumul consultativ, sau doar la una dintre ele.

Pentru alegerile pe circumscripția națională, buletinul de vot este de culoare gri afumat. Buletinele pentru circumscripțiile uninominale sunt violete. Pentru referendumul consultativ, galben pal sunt buletinele cu întrebarea: „Sunteți pentru reducerea numărului deputaților în Parlament de la 101 la 61?” și bej sunt buletinele cu întrebarea: „Sunteți pentru ca poporul să poată revoca, demite, din funcții deputații dacă nu-și îndeplinesc corespunzător obligațiile lor?”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram